CRITICII

CEI CARE AR TREBUI SĂ PROTEJEZE ORDINEA ȘI CORECTITUDINEA AU DEVENIT COMPLICI AI INFRACTORILOR

Știm cu toții cine este Emilia Sercan . Este jurnalistul de investigații care a scos la suprafață plagiatul lui Ciucă și care a făcut lumină în impostura academică, mai ales cea din mediul militar. Pentru acest lucru merită toate felicitările.

După dezvăluirile sale, a început să primească amenințări, făcând în acest sens sesizări către diverse instituții ale statului. Aceste instituții au încetat de mult timp să fie în slujba românilor, devenind rețele bine organizate formate din procurori, judecători care apară interese private.

Dacă în cazul Emiliei Sercan, autoritățile își permit să scurgă date și probe din plângerile penale (care știm cu toții unde ajung), vă dați seama în cazul unei persoane obișnuite cum se plimbă datele din dosarele penale? Nu te mai simți în siguranță. Cei care ar trebui să protejeze ordinea și corectitudinea, devin complici ai infractorilor.

În cazul lui Ciucă, statul român ar fi trebuit să facă ordine. În schimb, el a devenit complice.

Așteptăm cu interes poziția președintelui României, Klaus Iohannis, premierului României, Nicolae Ionel Ciucă, ministrului de Interne, Lucian Bode, procurorului general al României, Gabriela Scutea și șefului Poliției Române, Benone Matei.

Related Articles

Back to top button