CRITICII

Ciolacu lovește în salariile românilor: „Sunt prea mari și necesită taxe mai mari”

Ultima propunere fiscală a liderului Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, care presupune creșterea taxelor pe salarii, a stârnit o nouă controversă majoră. Afirmația sa că „salariile românilor sunt prea mari și necesită taxe mai mari” a creat nemulțumire în rândul cetățenilor și a reprezentanților opoziției.

Această măsură se adaugă unei serii de creșteri fiscale propuse recent de Ciolacu, care vizează sectoare importante ale economiei, cum ar fi construcțiile, HORECA și IT, precum și proprietarii de locuințe. Toate aceste măsuri fiscale, potrivit opoziției, ar putea avea drept scop finanțarea campaniei electorale a PSD, dar și acoperirea deficitului bugetar.

„Creșterea taxelor pe salarii este un atac direct la adresa populației care se luptă deja cu costurile vieții în creștere”, a declarat un reprezentant al opoziției. El a adăugat că „o astfel de măsură nu va face decât să scadă nivelul de trai și să provoace nemulțumire în rândul cetățenilor, ceea ce ar putea avea consecințe negative pentru Ciolacu și PSD la următoarele alegeri”.

În lumina acestor propuneri fiscale controversate, există o nemulțumire crescândă în rândul populației și a mediului de afaceri. Dacă aceste măsuri vor fi adoptate în forma actuală, multe voci susțin că Ciolacu și PSD ar putea fi așteptați cu surprize neplăcute la viitoarele alegeri.

Related Articles

Back to top button