CRITICII

Ciolacu se face iar de rușine: Românii s-au prins de blatul cu UDMR

Liderul PSD, Marcel Ciolacu face un joc dublu: pe de o parte mimând opoziția față de UDMR, pe de altă parte păstrând o colaborare strânsă și neîntreruptă cu aceștia timp de 34 de ani. Toată această farsă politică în jurul autonomiei, susținută și de sculele PSD din Parlament, de tipul Diana Șoșoacă, e o dovadă de trădare profundă a valorilor și intereselor naționale ale României.

Liderul AUR, George Simion, a lansat recent o serie de critici dure la adresa UDMR și a liderului PSD, Marcel Ciolacu, referitor la propunerea de autonomie pentru comunitățile maghiare. Într-o declarație recentă, George Simion a descris propunerea de autonomie ca fiind o „fumigenă” și a acuzat UDMR de înscenare.

„Ciolacu pregătește ceva și nu e autonomie pentru iredentiștii maghiari, e doar o fumigenă. Ei, odată ce au depus acel fals proiect de autonomie, au ieșit arătând că sunt patrioți, ca vor face o secțiune specială unde vor respinge respectivul proiect. Proiectul e pentru proști, doar peste cadavrul nostru vreodată va exista autonomia unei părți dintr-un stat integru, suveran, național,” a afirmat George Simion.

El a adăugat că Marcel Ciolacu, sub pretextul respingerii acestor legi, ar pregăti alte proiecte controversate, citez : „În schimb, Marcel Ciolacu, sub pretextul respingerii acestor legi, și pentru a ne arăta cât de patriot e, împreună cu sculele lui din Parlament care aparent fac opoziție, pregătesc alte proiecte de legi de genul măririi taxelor pentru muncă și îngropării firmelor românești.”

Related Articles

Back to top button