CRITICII

Claudiu Târziu, AUR: Ordonanța austerității va jefui averea românilor

Președintele CNC al AUR, Claudiu Târziu, a lansat un avertisment puternic împotriva ordonanței austerității propuse de Guvernul Ciolacu. El susține că această măsură va avea consecințe devastatoare asupra clasei de mijloc din România și că guvernanții ar trebui să se concentreze mai întâi pe propriile acțiuni și să nu mai jefuiască averea românilor.

Într-o conferință de presă în fața Guvernului României, senatorul Claudiu Târziu a subliniat că propunerile de modificare a taxelor și impozitelor vor afecta grav economia țării. El a atras atenția că această austeritate nu va face decât să agraveze sărăcia, fără a rezolva problemele reale. Târziu a criticat lipsa de responsabilitate și viziune din partea guvernanților, subliniind că aceștia nu iau în considerare sfaturile specialiștilor și nu caută soluții alternative.

Senatorul AUR a avertizat că introducerea acestor măsuri va duce la creșterea economiei negre și la evaziunea fiscală. De asemenea, el a remarcat că guvernul pare să evite dialogul și cooperarea cu alte părți ale societății care pot oferi soluții mai bune. Târziu a subliniat că AUR este gata să participe la o discuție aplicată cu guvernul și să prezinte soluțiile sale pentru a ajuta România și românii. El a cerut ca apelul lor la dialog și înțelepciune să fie luat în considerare și să fie invitați la o astfel de discuție.

Related Articles

Back to top button