CRITICII

Claudiu Târziu din partea partidului AUR, declară: Globaliștii au făcut un experiment de supunere la nivel global

Senatorul Claudiu Târziu, președintele Consiliului Național de Conducere al Alianței pentru Unirea Românilor, a susținut un discurs la Summit-ul din Washington DC, în cadrul Conferinței Politice, mai exact , cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

În discursul său, Claudiu Târziu a evidențiat diferențele dintre globalizare și globalism, criticând ideologia globalistă care urmărește instaurarea unei noi ordini mondiale și suprimarea libertății individuale.

El a subliniat importanța conservatorismului în apărarea drepturilor și libertăților naturale, precum și necesitatea unității conservatorilor în fața amenințărilor globaliste.

Claudiu Târziu a fost invitat în Statele Unite în calitate de lider al grupului senatorial AUR și a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican, europarlamentari conservatori și legislatori din mai multe state europene.

Delegația AUR s-a întâlnit și cu reprezentanți ai Consiliului Atlantic, iar întrevederea , a deschis calea unei colaborări pe termen lung între AUR și cercurile conservatoare din SUA.

Related Articles

Back to top button