CRITICII

Cosmin Gușă este de părere că George Simion în România e ca Trump în Statele Unite ale Americii și că îi va bate pe Ciucă și pe Ciolacu în turul 2

Cosmin Gusă a făcut declarații incendiare , acesta consideră că dacă ajunge în turul doi, George Simion îi bate pe Ciucă și Ciolacu. Mai mult, acesta a mai spus că Iohannis încearcă să destabilizeze PSD prin comasarea alegerilor. Analistul mai spune că obiectivul președintelui este să facă PSD să susțină o candidatură comună a lui Nicolae Ciucă din partea coaliției de guvernare, dar și unirea listelor pentru alegerile parlamentare. 

„Iohannis i-a tras preșul de sub picioare, și lui
Ciolacu , dar și PSD-ului. Legat de comasarea alegerilor, ei  erau înțeleși.
Dar de ce îl joacă Ioahannis, că de aici vine problema cu candidaturile comune. Iohannis nu poate să-l bage pe Ciucă în turul doi la prezidențiale dacă nu este candidat comun PSD-PNL. Și așa va fi greu dacă, spre exemplu, vine la Dreapta Unită , Kovesi – că tot dăm exemplul ăsta. Ciucă va avea probleme să intre în turul 2 și dacă îl susține PSD-ul. 

Scopul lui Iohannis este să aducă PSD într-o stare foarte proastă, apropiată de cea a PNL; să meargă pe liste separate la europarlamentare, PSD să facă un 25%, liberalii să facă un 18%, dar să nu fie foarte departe și apoi să-și unească neputințele, pe liste comune la europarlamentare, cu candidați comuni în niște locuri din România; cu domnul Ciucă, candidat unic al PSD și PNL ca să intre în turul 2 cu Simion.

Simion în România e ca Trump în SUA. Dacă nu i se întâmplă nimic, el este în turul 2 și dacă ajunge cu Ciucă în turul 2, vă spun eu că îl bate pe Ciucă. Și dacă ajunge cu Ciolacu, vă spun eu că îl bate și pe Ciolacu”, a declarat la Realitatea PLUS analistul politic.

Related Articles

Back to top button