CRITICII

Cozmin Guşă declară : Numirea frizerului Pascu în conducerea ONJN arată că Ciolacu e prizonierul unor grupuri de interese dintre cele mai puturoase și periculoase

Cristian Gabriel Pascu va candida ca vicepreședinte la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, la propunerea Ministerului Finanțelor și numit de premierul Marcel Ciolacu. Pascu nu are experiență în industria jocurilor de noroc, având doar o diplomă de coafor și o diplomă de Drept de la o facultate particulară. Acesta este considerat un apropiat al lui Ciolacu, fiind descris ca un petrecăreț și om de cancan.

Dana Budeanu a criticat această numire, sugerând că Ciolacu ar fi putut opune rezistență dacă ar fi dorit. Există suspiciuni legate de posibilele interese financiare din spatele acestei numiri, dat fiind impactul financiar semnificativ al industriei jocurilor de noroc. Ciolacu a fost criticat anterior pentru declarațiile sale privind pericolele jocurilor de noroc, iar acum este acuzat de ipocrizie pentru numirea unui individ fără experiență în domeniu.

Analistul politic , Cozmin Gușă subliniază că această numire ar putea fi folosită împotriva lui Ciolacu în campania electorală, sugerând că acesta ar fi influențat de grupuri de interese dubioase. Prin această decizie, Ciolacu riscă să fie expus la critici și acuzații în viitorul apropiat.

Related Articles

Back to top button