CRITICII

Cristoiu declară : Lipirea imaginii lui Iohannis, cel mai detestat personaj din politica românească, de PNL-PSD, este catastrofală pentru coaliţia de guvernare

O investigație a dezvăluit că RAPPS investește în mod netransparent 9 milioane de euro pentru a pregăti o locuință pentru Klaus Iohannis la sfârșitul mandatului său. Această dezvăluire a adâncit imaginea negativă a lui Iohannis și a contribuit la creșterea nemulțumirii față de el. Scandalul a confirmat că Iohannis este un personaj detestat de o mare parte a românilor.

În plus, Biroul Permanent al PSD București a decis să susțină candidatura Gabrielei Firea la Primăria București. Cu toate acestea, liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu pare să fie de acord cu această candidatură și încearcă să găsească un candidat unic PSD-PNL. Ideea unui candidat unic este considerată o prostie și este greu de găsit un astfel de candidat. Căutarea acestui candidat unic lasă impresia unor formațiuni politice neputincioase și lipsite de ofertă, ceea ce contribuie la erodarea coaliției.

Însă în toată această ambuscadă , o singură părere pare importantă pentru ambele formațiuni politice , părerea actualului președinte, Klaus Iohannis .

Mai mulți specialiști , nu văd a bună importanță acordată actualului președinte.
Chiar jurnalistul, Ion Cristoiu a declarat : Lipirea imaginii lui Iohannis, cel mai detestat personaj din politica românească, de PNL-PSD, este catastrofală pentru coaliţia de guvernare

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button