CRITICII

Crucea monument și tricolorul din Piața Universității au fost VANDALIZATE

Crucea monument ridicată în Piața Universității în memoria celor căzuți în timpul Revoluției din 1989 a fost vandalizată. De asemenea, tricolorul realizat în memoria eroilor Revoluției din 1989 a fost vandalizat și el.

Aflate pe locul unde au murit protestarii comuniști , în dreptul fântânii de la Facultatea de Arhitectură , monumentele sunt expuse mulțimii . Deși până acum nu au mai avut parte de astfel de incidente , sâmbătă se pare că s-a dezlănțuit un cumul de energii negative , pentru anumite persoane , întrucât au vandalizat în miez de noapte monumentele .

Pare ”opera” aceluia care a mai profanat și Biserica de Lemn din Parcul Titan ori statuia marelui român Nicolae Paulescu, dar și monumentul filosofului-martir Mircea Vulcănescu.

Poliția Capitalei nu are, până în acest moment, nici cea mai vagă ideea cine ar putea fi autorul. Nu există vreun suspect până în acest moment, nicicum făptuitor.

Cu zeci de camere instalate în Piața Universității, poate că Poliția Capitalei va fi mai puțin neputincioasă de această dată.

Related Articles

Back to top button