De Ziua Națională constatăm că experimentul cu neamțul este un eșec total. Trebuie să revenim la românism

La 103 ani de la Marea Unire de la Alba Iulia România parcă încă își mai caută direcția. O țară bogată cu teren arabil, râuri, mari resurse naturale minerale și de hidrocarburi, o amplasare geografic excelentă, munți încărcați cu păduri și totuși … o colonie.

Acesta este nivelul la care România a ajuns, una din cele mai bogate state ale Europei, dar care a suferit o pierdere demografică colosală ca urmare a forței de muncă alungate din țară de guvernările iresponsabile din ultimii 32 de ani.

După 1989 economia României a fost destructurată, grupări infracționale naționale și internaționale au pus mâna pe stat, folosind chiar avuția românilor pentru a deține aici un control aproape total asupra țării. Ion Iliescu este cel care a predat România cu o singură condiție: lui și celor din jurul său să le fie bine.

România a fost clădită pe crimele din 1989, atunci când după preluarea puterii de către Ion Iliescu peste 1.000 de români au fost asasinați cu gloanțe. Adevărul nici astăzi nu a ieșit la iveală, justiția a refuzat să își facă treaba, dosarele au fost închise. Ion Iliescu și camarila din jurul său își vor sfârși viața în cele mai bune condiții și cu o moștenire greu de gestionat: un stat controlat de grupări infracționale organizate în partidele politice.

Românii au crezut că schimbarea poate veni de la un conducător neamț, dar un neamț de România. Experimentul cu neamțul s-a dovedit un eșec total. Acesta a creat în jurul său o camarilă externă, cu legături puternice în Germania, Rusia și Austria. Românii nu au mai contat deloc, nici măcar în discursul public sau atitudinea sa arogantă față de cetățeni.

Experimentul a eșuat, este timpul să reveni la cel mai pur românism, la patriotism, înțelegând că numai prin noi înșine vom putea reuși.