CRITICII

Demisie în stil domino la Minister: Gabriela Firea a cedat!

În urma discuției de azi dimineață cu Marcel Ciolacu, Gabriela Firea a luat o decizie surprinzătoare, aceea de a demisiona din funcția pe care o deținea. Demisia sa scrisă a fost deja înregistrată la Secretariatul General al Guvernului și urmează să ajungă pe masa președintelui Klaus Iohannis.

Decizia Gabrielei Firea vine la scurt timp după demisia Ministrului Muncii, Marius Budăi, care a avut loc cu o zi în urmă. Aceste demisii survin în contextul presiunilor exercitate asupra Ministrului Familiei, Gabriela Firea, și premierului Marcel Ciolacu, în legătură cu scandalul căminelor groazei.

Întrebat despre posibila demisie a Gabrielei Firea, Marcel Ciolacu a răspuns: „Ziua abia a început, să așteptăm!”. Potrivit unor surse, liderii PSD ar fi cerut demisia ministrului Familiei. Cu toate acestea, încă de la începutul scandalului căminelor groazei, Gabriela Firea a negat orice implicare și a susținut că nu a avut nicio legătură cu abuzurile și neglijențele din aceste instituții, unde bătrânii și persoanele cu dizabilități au fost victime ale tratamentelor inumane.

În declarația sa anterioară, Gabriela Firea a subliniat: „Este oribil ce s-a întâmplat în aceste cămine pentru bătrâni și pentru persoane cu dizabilități! Justiția și instituțiile responsabile trebuie să-și facă treaba, să identifice și să tragă la răspundere pe cei vinovați. Dacă există orice acuzație directă la adresa mea, nu voi ezita să mă retrag! Până atunci, nu pot să accept acuzații nefondate și neverificate care afectează nu doar pe mine, ci și familia mea.”

Gabriela Firea a afirmat că întreaga ei carieră și activitate publică au fost dedicate oamenilor și că a sprijinit sute, chiar mii de persoane în diferite funcții pe care le-a deținut. Ea a subliniat că nu este un produs artificial creat în campanii electorale și că nu se poate fura sau abuza oameni cu acordul său. Firea a subliniat că unii se tem de ea și îi este refuzată accesul la funcții publice, deoarece le-ar pune piedici.

Gabriela Firea și-a exprimat dorința de a apăra tot ceea ce a construit în toți acești ani și tot ce își propune să facă în continuare pentru români și pentru bucureșteni. Ea consideră că este injustă acuzația care o vizează și că sunt prezentate informații și imagini amestecate în scopul inducerii în eroare a publicului. Firea a precizat că își va răspunde concret tuturor minciunilor prezentate în ultimele zile.

Aceasta a fost ultima actualizare despre demisia Gabrielei Firea și evoluția cazului căminelor groazei. Vom continua să vă ținem la curent cu orice informații noi pe această temă.

Related Articles

Back to top button