CRITICII

Dezideratul Horia Constantinescu, șeful ANPC, cunoscut pentru abuzurile sale repetate în serviciu, vrea să desființeze trei regiuni europene

Ceea ce nu știu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare este că participă abuziv la controlul operatorilor economici .

Comisarul ANPC este suveran în actul de control, Horia Constantinescu folosește aplicația de management ANPC prin care decide prin putere proprie să închidă afacerile românilor. Nu este de mirare că orașul Galați iese de pe lista „comisariatelor teritoriale”, așa cum se vor numi în viitor structurile care înlocuiesc comisariatele regionale.

Constanța trece în subordinea directă a Bucureștiului, astfel încât comisarul șef din Capitală, proaspăt instalat de Constantinescu, primește cea mai mare felie de tort : hotelurile de pe litoral , restaurantele și centrele turistice , pe care le v-a controla din capitală .

Când v-a intra în vigoare noul HG , șeful ANPC va putea organiza un nou concurs prin care să-și valideze oamenii la conducere, dincolo de mandatul său dependent politic.

Related Articles

Back to top button