CRITICII

Președintele C.J Alba, sute de mii de lei în conturi. Cum a reușit să strângă banii

Președintele C.J. Alba, Ion Dumitrel, nu a investit în imobiliare. În comparație cu alți președinți de consilii județene acesta a preferat să pună banii de-o-parte. Mai ales că și-a permis să facă acest lucru. Soția sa câștigă mult mai bine decât el, astfel că anual cei doi reușesc să bage în casă nu mai puțin de 390.000 de lei. Asta înseamnă că lunar cei doi reușesc să câștige zeci de mii de lei.

Așa se face că președintele CJ Alba are un apartament de 68 de metri pătrați, chiar în orașul Alba Iulia. Îl deține împreună cu soția.

Aceasta din urmă a moștenit alături de sora ei, un alt apartament de 82 de metri pătrați, tot în Alba Iulia. Soții Dumitrel au cumpărat în 2018 un apartament de 97 de metri pătrați în același oraș ca și cele de mai sus. De asemenea, președintele CJ Alba deține și o mașină fabricată în 2020. Este vorba despre o Toyota CHR, mașină hybrid al cărei preț poate ajunge până la 45.000 de euro.

Președintele CJ Alba și soția, au câștiguri anuale de aproape 400.000 de euro. Ion Dumitrel a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Alba cu 82.945 de voturi, reprezentând 55,74% din totalul voturilor valabil exprimate.

La capitolul conturi, președintele CJ Alba stă binișor. Doar într-unul dintre ele acesta a reușit să strângă 334.527 de lei. De asemenea mai are unul pe care a pus de 52.216 de lei

Related Articles

Back to top button