CRITICII

Directorul DSVSA București, Ovidiu Zvorișteanu, a fost destituit! Dan Motreanu își pierde sponsorul principal fix în campania electorală

Dan Motreanu își pierde sponsorul principal, pe Ovidiu Zvorișteanu, în campania electorală.

Ovidiu Zvorișteanu a fost demis din funcția de director al DSVSA București, după ce a pierdut procesul la Înalta Curte de Casație și Justiție. Acesta a fost susținut de Dan Motreanu încă din 2012, însă sprijinul politic nu a fost suficient pentru a menține poziția sa. Decizia instanței a fost confirmată, iar Zvorișteanu a fost destituit.

În ciuda sprijinului politic oferit de Motreanu, ordonanța de destituire a lui Zvorișteanu nu a fost pusă în aplicare, deoarece președintele ANSVSA, Alexandru Bociu, a întârziat implementarea deciziei judecătorești. Cu toate acestea, instanța a respins apelul lui Zvorișteanu, iar acesta a fost destituit din funcție.

Ovidiu Zvorișteanu a cerut clarificări cu privire la cine îi va suplini locul în cadrul DSVSA București, iar autoritățile au fost solicitate să ofere un răspuns în privința respectării condițiilor de legalitate pentru buna funcționare a instituției. Decizia definitivă a instanței a dus la demiterea lui Zvorișteanu și la necesitatea numirii unui nou director pentru DSVSA București.

Related Articles

Back to top button