CRITICII

DNA Central și divorțul Primarului Târgoviștei – San Daniel Cristian Jr/ Tertip ieftin pentru a-și pune la adăpost averea și afacerile

Structura DNA ST Ploiești încearcă să acopere un caz de corupție și crimă organizată, în care sunt implicate fonduri europene și posibile „servicii secrete”.

Este vorba de contractul atribuit de Primăria Municipiului Târgoviște, în 2018 prin intermediul direct al Primarului Târgoviștei – San Daniel Cristian Jr, fără licitație, un contract către propria sa societate, în timp ce contractul era în derulare cu altă firmă.

Fostul șef al SRI Prahova și ulterior șef al SRI Dâmbovița, Marin Constantin, este implicat în acest caz și există suspiciuni cu privire la implicarea unor persoane din SRI în acoperirea acestui dosar penal, care a stat pe ,,bară” atâţia ani.

Lucian Onea, fostul șef al DNA Ploiești, şi el implicat, a fost suspendat din funcție și trimis în judecată pentru represiune nedreaptă și cercetare abuzivă. Dezvăluirile făcute de ziarul Incisiv de Prahova au dus la citarea celor implicați în acest caz la DNA Central.

Din dosar reiese că soția lui Daniel Cristian Stan, viceprimar și primar interimar al municipiului Târgoviște, deține o casă de avocatură care a primit contracte de asistență juridică de la mai multe primării și instituții fără licitație.

Daniel Cristian Stan şi soţia au avut venituri consistente din mai multe surse, inclusiv din funcțiile de consilier local, viceprimar și primar interimar.

Avocata şi Daniel Cristian Stan, viceprimar și primar interimar al municipiului Târgoviște-hotărăsc brusc să divorţeze

Divorţul lui Stan Daniel Cristian Jr, tertip ieftin pentru a-şi pune la adăpost averea şi afacerile. Astfel, chiar dacă este divorţat, acesta locuieşte împreună cu Mariana Suzana Stan şi încă poartă verigheta.

Related Articles

Back to top button