Dormi române, că dormi bine! #ardemdevii

Voi, ăștia de conduceți țara de mai bine de 31 de ani, nu sunteți doar niște incompetenți, manipulatori, hoți și mincinoși, voi sunteți CRIMINALI cu acte! Cum puteți să mai ieșiți în spațiu public când știți că fiecare spital din țara asta este o bombă cu ceas?

Voi ăștia care ne spuneți să purtăm și câte 3 măști, voi ăștia care ați dat bani la televiziuni ca să vă promoveze aberațiile și să spele românii pe creier, voi ăștia care apăreați în costume sau geci de piele și ne amenințați cu amenzi, voi ăștia care nu ne-ați lăsat să mergem la biserică, voi, ăștia care ne forțați să ne vaccinăm prin acele campanii de informare idioate date pe toate posturile abonate la șpaga Guvernului. Cum mai puteți să veniți și să ne mințiți cu atâta seninătate și calm? CRIMINALILOR! Asta sunteți!

V-ați bătut joc 31 de ani de România! Nu ați fost capabili un să construiți un spital. Unul! Nu doar că nu ați construit, ați distrus și ce era. Ați vândut, ați privatizat, ați lăsat străinii să facă legea în țara noastră, așa cum vreți să faceți și cu ultimile companii românești:  CEC, Hidroelectrica, Romgaz, Transgaz, Portul Constanța, Aeroportul Henri Coanda și Tarom.

Faptul că este a-l nu știu câtelea spital care arde nu vă sensibilizează nici cât să vă fie rușine să mai apăreți în spațiul public. Voi aveți grijă să mergeți la ski. Țara arde, la propriu, iar președintele schiază. Că doar n-o să-și strice el weekend-ul pentru niște amărâți de morți. „România lucrului bine făcut”, spuneai domnule Iohannis? Cred că ai încurcat un pic sloganurile.

Voiai să spui „România vacanțelor bine făcute”. 
Domnule președinte, au murit oameni, nu mai cereți demisia Guvernului? Nu dumneavoastră ați declarat în 2015 că, „a fost nevoie să moară oameni pentru ca Guvernul să demisioneze?”

Nici măcar o mustrare la adresa Guvernului meu. Dublu standard.

După incendiul de la spitalul județean Neamț din noiembrie, când 12 oameni și-au pierdut viața, voi, ăștia de ne conduceți ați anunțat controale și măsuri drastice în toată țara, ați promis că vor introduce noi proceduri pentru a preveni alte tragedii. Ce ați făcut? NIMIC! Doar promisiuni, erați în campanie electorală.

Mă întreb, de ce mai plătim asigurări medicale? Ca să ne moară în spitale copiii, părinții și bunicii? Suportă cineva consecințele? Plătește cineva pentru asta? Nu aveți nici măcar atâta bun simț să vă dați demisia! Unde sunt zecile de mii de oameni care ați ieșit în stradă în anii anteriori? Unde sunteți, unde v-ați ascuns, mor oameni prin spitalele românești degeaba, arși de vii, carbonizați.

Unde sunt #rezist? Unde sunt multinaționalele care plăteau regește mișcările de stradă pentru apărarea țărișoarei?

De ce nu mai ieșiți în stradă? Acum morții nu mai contează? De ce tăceți? Faceți parte din sistem? Nu mai puteți protesta? Nu mai puteți arunca cu rahat în jandarmii din Piața Victoriei? Nu mai ieșiți să strigați : ,,Jos corupția!”?

Unde sunteți, mișcarea #rezist? V-ați dat la fund când ați văzut ce oameni ați susținut și votat? Bravo, vă meritați soarta.