CRITICII

Marcel Ciolacu face, mai nou, asigurări – se va respecta angajamentul făcut față de profesori

Marcel Ciolacu, vine cu noi declarații despre greva profesorilor și despre banii alocați de PNRR. Premierul ne vorbește despre legile educației și respectarea angajamentului față de dascăli, dorindu-și să implementeze o așa-zisă reformă.

După tot ce a făcut în ultima perioadă, e normal ca oamenii să fie sceptici, deși acesta spune că facem o greșeală și că „vorbim prea mult despre banii din PNRR și nu despre reformele din PNRR, care trebuie să formeze un echilibru”.

Ce echilibru, domnule Ciolacu? Ne sugerați să profităm de perioada de vacanță și să nu uităm că prevenția este mai importantă decât intervenția, dar există atâtea nereguli nu doar în școli, ci în toată țara. Bună încercarea de a ne liniști, spunând că au început să creasă cotele în ceea ce privește consumul de droguri în scoli în special în zonele urbane aglomerate, dar cetățenii nu vor uita indiferența de care ați dat dovadă atâtea săptămâni în timp ce profesorii au ieșit în stradă.

Acest personaj plin de emoție, arată întotdeauna o empatie care aproape că te dă pe spate, așa cum stă respectivul în scaunul său confortabil de la Guvern. Conștient fiind de toată corupția la care evident că a luat parte, ne asigură că „vedem cu toții că suntem campioni la știri negative”, dar pare că până acum nu l-a deranjat absolut deloc această realitate în care trăiesc românii.

Related Articles

Back to top button