CRITICII

Dosar penal pentru Victor Drăgușin, după ce a închis ochii la faptul că restaurantul prietenului său funcționează ilegal de ani întregi

În Alexandria, un restaurant funcționează ilegal de ani de zile, fiind protejat de primarul Victor Drăgușin și asociatul său, Vili Bragadireanu. Restaurantul, denumit „Casa PaPaCip”, a fost construit fără autorizație și a fost transformat într-un spațiu de prezentare a florilor în acte. Primăria nu a încasat impozite de pe urma acestui restaurant și pensiunii construite ilegal. Mai multe plângeri au fost depuse împotriva ilegalităților, însă Victor Drăgușin nu a luat măsuri. Situația a fost adusă la cunoștința Direcției Naționale Anticorupție, iar acum există un dosar penal împotriva primarului pentru favoritism și corupție.

De asemenea, Victor Drăgușin a achiziționat sarmale în valoare de 13.000 de euro de la firma lui Bragadireanu pentru a hrăni populația cu ocazia Centenarului. Achiziția s-a făcut printr-o procedură directă, fără licitație, la doar două ore de la publicarea anunțului. Acest lucru ridică suspiciuni de corupție și favoritism în ceea ce privește relația dintre autorități și afaceriști locali.

Related Articles

Back to top button