CRITICII

Șoșoacă s-a „dezumflat”. Piața Constituției este goală, fermierii se dezic de ea

Protestul Dianei Șoșoacă a eșuat lamentabil. Piața Constituției este goală. Fermierii au refuzat să se asocieze cu ea.

Recent, un sondaj a plasat AUR la 23% și SOS la doar 3%, ceea ce arată clar un singur lucru: Diana Șoșoacă este folosită de sistem pentru a rupe din voturile AUR, ea nu are nicio șansă să joace vreun rol în politica românească.

Diana Șoșoacă, cunoscută pentru urlete și provocări, a făcut un o greșeală uriașă în încercarea sa de a capitaliza pe sentimentele fermierilor și ale camionagiilor.

Mulți o suspectează că miza ei a fost compromiterea mișcării protestatare ducându-le în derizoriu.

Devine tot mai clar că Șoșoacă este folosită ca un pion de către PSD pentru a slăbi poziția AUR și pentru a destabiliza orice mișcare care ar putea reprezenta o amenințare la adresa sistemului politic actual.

În loc să atace liderii PSD și PNL, cum ar fi Marcel Ciolacu sau Nicolae Ciucă, Șoșoacă a ales să-și asculte consilierii din PSD, luând decizii care au demascat-o, demonstrând că această doar mimează un atașament pentru poporul român.

Șoșoacă va fi folosită în alegerile următoare pentru a rupe din voturile celor nemulțumiți și a asigura că în turul doi nu vor intra candidați ca George Simion, ci mai degrabă persoane asociate cu „sistemul” care a dominat politica românească timp de 33 de ani, gen Geoană sau Kovesi.

Autorizarea protestului pentru Diana Șoșoacă este o dovadă clară că aceasta este manipulată de servicii, în tentativa lor de a opri AUR. Autorizarea surprinzătoare a protestului ei, în contrast cu restricțiile impuse altor manifestații, demonstrează clar acest lucru.

Prin promovarea unei figuri odioase ca Șoșoacă, se pare că strategia este de a diviza și slăbi mișcările de protest autentice, menținând astfel o aparență de pluralism și democrație, în timp ce se subminează orice contestare semnificativă a status quo-ului.

În alegerile din acest an, votul tău este esențial pentru a depăși jocurile politice și a construi un viitor mai bun și unit pentru România

Related Articles

Back to top button