CRITICII

Mircea Geoană se vede președintele României: candidează la braț cu Vanghelie

Mircea Geoană, își pregătește terenul pentru candidatura la alegerile prezidențiale cu ajutorul resurselor de la NATO pe persoană fizică. Acest impostor uită să spună ceva bun despre țara care l-a ajutat să ajungă în acea funcție înaltă. Asta se întâmplă când se urcă scroafa în copac. România pute, dar e bună ca vacă de muls pentru mafiotul Mircea Geoană, tovarășul de combinații al lui Marian Vanghelie.

Mircea Geoană a devenit celebru după mai multe evenimente nefericite pentru cariera lui politică. A fost numit ”prostănacul” de președintele Ion Iliescu, vizita în miez de noapte la Ovidiu Vîntu, rușinea din noaptea alegerilor prezidențiale din 2009 cu celebra frază, ”Mihaela dragostea mea, am învins!” și celebrele ceasuri de lux primite cadou de la prietenul cu limbaj colorat, Marian Vanghelie.

Mircea Geoană are multe lucruri de lămurit în această campanie prezidențială. În primul rând să ne spună cum a ajuns secretar general adjunct la NATO, pe persoană fizică nu ajunge nimeni adjunct la NATO și când a avut loc întâlnirea cu Vladimir Putin, pentru că oficial nu a existat o astfel de întâlnire. Poate l-a vizitat pe Putin în miez de noapte ca pe Vîntu și noi nu știm.

Related Articles

Back to top button