CRITICII

Duminică au loc PROTESTE împotriva tăierilor ilegale de păduri. Companiile austriece sunt beneficiare

Duminică 15 IANUARIE 2023, la ora 14, au loc PROTESTE împotriva tăierilor ilegale de păduri în fața companiilor austriece care sunt principalele beneficiare.

În ultimii 33 de ani România a pierdut mai mult de jumătate de milion de hectare de pădure. Lemnul tăiat nu a fost utilizat pentru interesul și bunăstarea românilor, lemnul tăiat a părăsit țara.

Valoarea afacerilor din domeniul lemnului depășește 6 miliarde de euro. Banii nu rămân în țară, aici ne alegem doar cu munca pe un salariu foarte mic.

Se estimează că jumătate din lemnul tăiat din pădurile țării este tăiat ilegal. Se întocmesc acte fictive ca acest lemn să arate ca unul importat.

Firmele austriece care beneficiază de lemnul românesc sunt conduse de apropiați de ai lui Klaus Iohannis. Relațiile de prietenie dintre președintele țării și conducerea companiilor austriece este cunoscută. Klaus Iohannis se comportă precum guvernator al unui mare imperiu într-o colonie, el nu apără interesele românilor.

Protestul este organizat de către George Simion și partidul AUR, dar este un protest deschis către orice român interesat. Protestul va începe la ora 14.

Related Articles

Back to top button