CRITICII

Duminică va avea loc congresul AUR. Un deputat de la Constanța candidează formal împotriva lui Simion și Târziu

Duminică, 27 martie, de ziua Unirii Basarabiei cu România, va avea loc congresul AUR.

George Simion vine în față membrilor de partid împreună cu Claudiu Târziu și cu o echipă de conducere stabilă, cea care a reușit să ducă în parlamentul României partidul AUR.

George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric, Marius Lulea și Cristian David vor reprezenta partidul la nivel de vârf, practic nici o modificare față de momentul la care AUR a luat naștere și a fost dus în parlamentul de la București.

Nu vor exista modificări fundamentale în ceea ce privește managementul partidului, obiectivele pentru 2024 sunt acelea de a forma guvernul României, dar într-o formă care să nu cuprindă PSD și PNL.

Un alt obiectiv major al echipei conduse de George Simion și Claudiu Târziu este acela de face din AUR partidul care va da următorul președinte al României.

Liderul AUR a susținut în spațiul public că partidul pregătește de asemenea o echipă de specialiști care să poată guverna România într-o formă patriotică, total diferită față de cea de acum. Din guvernul AUR nu ar face parte doar oameni de partid cât mai ales specialiști pe domeniile cheie.

Pe de cealaltă parte există semnăturile și condițiile necesare existenței și unei echipe contracandidate. În fruntea acesteia se află Dănuț Aelenei, deputat de Constanța. Atât el cât și soția sa, Evdochia Aelenei , sunt parlamentari din partea grupului parlamentar AUR, unul deputat și altul senator.

În jurul lui Daniel Aelenei s-au adunat anumite nemulțumiri din AUR, asta în ciuda faptului că George Simion a reușit nu doar să facă o minune și să ducă un partid în parlamentul de la București cu 10%, dar în mai puțin de un an l-a crescut până la 20%.

George Simion consolidează partidul prin aceste alegeri interne și își consolidează mai ales poziția de lider, în condițiile în care de anul viitor este nevoie de liniște deoarece se intră în campania electorală.

Alegerile de pe 27 martie vor deschide calea spre stabilitate pentru o perioadă de cel puțin 4 ani, adică dincolo de anii grei ai alegerilor locale, parlamentare, europarlamentare și prezidențiale.

Related Articles

Back to top button