CRITICII

Dumitru Coardă devine membru nou al grupului parlamentar AUR

Astăzi, deputatul independent Dumitru Coarnă a declarat că s-a afiliat Alianței pentru Unirea Românilor și va reprezenta grupul parlamentar al acestui partid în Camera Deputaților.

„Începând de astăzi, 19 iunie, reprezint grupul parlamentar AUR în Camera Deputaţilor”, a spus Coarnă în plenul forului legislativ. Dumitru Coarnă este deputat de Călăraşi, ales pe listele parlamentare ale PSD.

Anul trecut, el a fost exclus din partid după ce a participat, alături de Diana Șoșoacă și doi deputați AUR, la o întâlnire cu ambasadorul rus Valeri Kuzmin, desfășurată la București.

„Acțiunile domnului Coarnă sunt total contrare viziunii PSD despre democrație, libertate și drepturile fundamentale. PSD este un partid pro-european, care a avut un rol decisiv în aderarea României la Uniunea Europeană și NATO și care condamnă ferm agresiunea armată a Ucrainei de către Federația Rusă”, a scris pe Facebook președintele PSD Marcel Ciolacu, în martie 2022.

În urmă cu o lună, deputatul Dumitru Coarnă a devenit subiectul principal al atenției publice în urma unui derapaj homofob pe care l-a avut în adresa parlamentarilor PSD.

„Dacă vreți, pot să vă spun lista în direct. Știu că sunteți homosexuali în PSD”.

Related Articles

Back to top button