CRITICII

Penalul liberal, Dinu Iancu Sălăjanu, a ÎNCHIRIAT ouă de Paște cu 11.000 de euro

În fața Consiliului Județean Sălaj au apărut ouă roșii, de Paște, mai mici sau mai mari. Decorațiunile de Paște au fost doar închiriate de către Consiliul Județean Sălaj, instituție condusă de liberalul penal, Dinu Iancu Sălăjanu. Închirierea ouălor de Paște s-a făcut de la o firmă din județul Bihor. Ciudatele ouă de paște arată ca niște obiecte deocheate aruncate în fața CJ Sălaj. Probabil Dinu Iancu Sălăjanu s-a gândit că îi vor face plăcere domnului Lucian Bode sau doamnelor și domnișoarelor ce trec zilnic pe stradă .

Ouăle roșii din fața Consiliului Județean Sălaj, alături de alte figurine decorative au fost închiriate de instituția condusă de Dinu Iancu Sălăjanu cu suma de 11.000 de euro, conform datelor furnizate de Serviciul Electronic de Achiziții Publice.

Pe lângă ouă, tot în această perioadă, Dinu Iancu Sălăjanu a cumpărat invitații la un eveniment cu 800 de euro, dar și diplome înrămate de 350 de euro. Din câte se pare, aceste produse vor fi folosite la un eveniment în care Dinu Iancu Sălăjanu va da o dare de seamă în fața colaboratorilor, un eveniment mascat, de campanie electorală.

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button