CRITICII

După ce și-a pus lumea în cap, Marcel Ciolacu admite că nu se pot cumpara multe cu 100 de lei

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, la Realitatea Plus, că nu trăiește cu 100 de lei pe săptămână, făcând referire la coșul de cumpărături pe care îl făcuse în toamna anului trecut.

„Am arătat ce pot cumpăra de 100 de lei, nu am spus că trăiesc cu 100 de lei ”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul Marcel Ciolacu anunța într-o zi din luna octombrie 2023 că a fost la cumpărături şi, cu aproape 100 de lei, a luat ce avea nevoie.

„Am fost la cumpărături şi am luat ce aveam nevoie: salată, castraveţi, ceapă şi nişte cartofi, mere, pateu Ardealul şi salam Săsesc, ulei , zahăr, ouă, iaurt, telemea de oaie şi o bere Ursus – produsă la Buzău… cu un total de 93,50 de lei. E drept, am uitat să iau roşii, dar tot mă încadram în 100 de lei! Voi ce cumpărături românești luați cu 100 de lei?”, scria Ciolacu pe pagina de Facebook.

Gestul său venea după ce fusese întrebat de jurnalişti ce poate cumpăra cu 100 de lei. „Eu cred că pot cumpăra consistent”, a răspuns atunci Ciolacu. Însă pe cetățenii simpli care își fac cumpărăturile odată pe săptămână , și care cheltuiesc în media 600-700 de lei pentru a luat tot ce le trebuie și a prinde poate chiar reduceri , i-a enervat la culme demonstrația premierului

Related Articles

Back to top button