CRITICII

Fabrica de troli din spatele lui Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, președintele ciumei roșie PSD, pare că face orice pentru a avea cât mai multe like-uri la postări. Unele dintre ele au like-uri date de către persoane care nu au nicio treabă cu România. Vorbim despre pakistanezi sau indieni, oameni care au pe profilurile lor de Facebook zero informații.

Marcel Ciolacu, cel mai tare covrigar din România vrea să pară cool și publică diverse lucruri pe rețelele de socializare. Din păcate pentru el, reacțiile la postări nu sunt dintre cele mai bune.

Marcel Ciolacu vrea cu orice preț să devină președintele României. Din aceste considerente se pare că investește foarte mult în imaginea pe care o afișează pe pagina de socializare. Totuși, există câteva suspiciuni care ne fac să ne întrebăm dacă prim-ministrul României nu cumpără like-uri de la fermele de troli. La numeroasele postări ale lui , care sunt publicate pentru un public român , apar zeci de like-uri de la persoane care nu au nicio legătură cu România. Sunt conturi din Pakistan, India sau alte țări.

Related Articles

Back to top button