CRITICII

Fermierii din țară nu renunță la proteste. În Covasna se blochează drumurile naționale din județ, iar în Sibiu se pregătește un nou protest. Și în Satu Mare fermierii au ieșit în stradă

Fermierii din mai multe județe au anunțat continuarea protestelor, în ciuda faptului că premierul Marcel Ciolacu a declarat luni seară că 99% din doleanțele lor au fost rezolvate.

Ziua și protestul , fermierii din județul Covasna se alătură protestelor din țară și au blocat deja drumurile naționale. Protestul este unul spontan, neasumat oficial de nicio organizație.

În Sibiu, după protestul masiv de luni, fermierii se reorganizează pe grupurile din rețelele sociale pentru noi proteste .

De asemenea, zeci de fermieri din Satu Mare au ieșit în această dimineață cu utilajele să protesteze.

Fermierii prezenți au precizat că își propun să fie un protest pașnic și se așteaptă ca în următoarele ore să li se alăture și transportatorii. Unii fermieri nu au venit singuri, ci și-au adus și copiii la proteste, spunând că guvernul amanetează viitorul acestora prin lipsa măsurilor care să protejeze agricultura autohtonă.

Related Articles

Back to top button