CRITICII

Fiul lui Ninel Peia – Peia Mihai Petre, Consilier la Cancelaria Prim-Ministrul – sculă PSD-istă de cenzurare a presei

O investigație publicată de anchetatorii.ro arată că Marcel Ciolacu se folosește de resursele statului și de bugetarii angajați la Cancelariei Primului Ministru pentru a cenzura în mod abuziv presa liberă și vocile critice.

Un oarecare Radu cu numărul de telefon 0728399884 dădea indicații colegilor lui de la Cancelaria Premierului să raporteze un clip video publicat pe tiktok de 5news.ro în care era criticat Marcel Ciolacu.

Mare ne-a fost mirare când am aflat că la o simplă căutare pe google a acelui număr de telefon apare CV-ul unui tânăr cu numele Radu-Nicolae Toader, care surpriză… este din județul Buzău, din același județ ca cel mai slab premier al României de după ’89.

Slugile PSD dau report în mod ilegal, folosind structura statului, oameni plătiți din bani publici pentru a cenzura critica la adresa Covrigarului de Buzău dar și a celor care critică activitatea guvernării PSD.

Directorul de cabinet al Cancelariei Primului Ministru le-a oferit, bugetarilor plătiți din bani publici din acel grup, și un mini-ghid cu pașii ncesari pentru a raporta canalul de tiktok al 5news.

Radu Toader știe că PSD-iștii sunt leneși și nu fac nimic, anume din acest motiv le cere și dovezi sub formă de printscreenuri că au executat comanda „șefului”.

După cum se vede din captura de ecran de mai sus, informația a fost „scursă” de un membru al grupului. Până și PSD-iști știu că aceste practice sunt ilegale și imorale.

Alexandru Mihai Ghigiu

Șeful Cancelariei premierului Ciolacu, Alexandru Mihai Ghigiu, este liderul fermei de troli a PSD

Alexandru Mihai Ghigiu este fostul șef al TSD și lector la fosta universitatea comunistă Ștefan Gheorghiu, actualmente cunoscută ca SNSPA. Ghigiu a mai activat și la Institutul Național de Administrație, fiind numit în funcție la acea dată de ex-premierul Nicolae Ciucă. Șeful Cancelariei premierului este cunoscut ca un apropiat al ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu.

Conform unor informații care nu pot fi deocamdată confirmate din cel puțin trei surse independente, Ghigiu și Toader ar fi „prieteni” foarte buni. Anume așa se explică că Șeful Cancelariei Ghigiu l-a luat cu el peste tot pe unde a fost în careiera sa și pe Radu Toader.

Fiul lui Ninel Peia – Peia Mihai Petre, Consilier la Cancelaria Prim-Ministrul – este și el parte a rețelei de troli anti-presă patronată de Ghigiu și coordonată de Toader.

Nici nu puteam aștepta la altceva de la beizadeaua unui lacheu al sistemului cum este Ninel Peia, o sculă utilizată de PSD împotriva rivalilor politici, a presei libere și nu numai.

Gabriela Firea – Ninel Peia

DNA ar trebui să înceapă o anchetă penală deoarece aceste fapte dovedesc că sunt folosite resurse publice împotriva societății civile, a presei și a celor care „își permit” să critice guvernarea.

Related Articles

Back to top button