CRITICII

Fuga lui Cherecheș se lega tot mai mult de oculta mondială ce permite aceste scăpări

Cătălin Cherecheș, fostul primar al municipiului Baia Mare, a evadat din țară cu asistența serviciilor secrete și a ocultei mondiale. Cherecheș se confruntă cu acuzații de corupție și abuz de putere și fusese plasat în arest la domiciliu. A reușit însă să fugă din țară folosind documentele unei rude la graniță și fiind pasager într-un taxi. Circumstanțele în care a evadat rămân neclare, dar se crede că a avut ajutor de la persoane din cadrul serviciilor secrete.

Implicarea serviciilor secrete în evadarea lui Cherecheș nu este surprinzătoare, având în vedere istoria lor de lucru cu politicieni și alți indivizi de profil. Se știe că serviciile secrete își folosesc influența și resursele pentru a-i proteja pe cei de la putere, adesea în detrimentul justiției și al transparenței. În cazul lui Cherecheș, este probabil să fi avut legături în cadrul serviciilor secrete care au fost dispuse să-l ajute să evadeze.

Această întâmplare servește ca o reamintire a puterii atât a serviciilor secrete, cât și a ocultei mondiale și a distanțelor până la care oamenii vor merge pentru a-și atinge obiectivele.

Related Articles

Back to top button