CRITICII

Geoană, cumpărat de Șucu cu 20 de milioane de EURO! 


S-a ajuns din nou într-o situație cel puțin halucinantă la vârful a ceea ce ar trebui să numim sistem… În fapt doar un amalgam deja mult prea flexat al clasei politice, serviciilor secrete și mediului de afaceri deopotrivă.

Astfel că aproape nimeni nu mai poate fi deja atins nici măcar cu o anchetă preliminară, pe motiv că este ”omul lui Geoană”! La fel cum, pe timpuri, nu se mai putea dădea o palmă în oraș, că toți erau ”nepoții Cămătarilor”!

Mașinăria de propagandă îl scoate pe Mircea Geoană drept un salvator, mulți oameni din sistem văzând-o deja pe Mihaela Geană ,  soția viitorului președinte al României iar pe  Diana Șucu cea a premierului care urmează să fie desemnat de Geoană în fruntea Guvernului.

Prima lovitură deja s-a dat pe 23 martie 2023 , când suma de 20 de milioane de euro, ar fi fost transferată deja de către Dan Șucu , în scopul sprijinirii campaniei prezidențiale ale lui Mircea Geoană. 

Pentru că, odată intrat în ”hora sistemului”, Dan Șucu va trebui să joace până la sfârșit.  Iar cariera lui politică , va fi cu siguranță una de durată . 

Related Articles

Back to top button