CRITICII

George Simion: AUR își va prezenta candidații la europarlamentare pe 22 iulie, la Arenele Romane. Cristian Terheș este în fruntea listei.

George Simion, președintele AUR, spune că partidul său va anunța, pe data de 22 iulie, lista cu cei 50 de candidați pentru alegerile europene. Actualul europarlamentar Cristian Terheș și avocatul Gheorghe Piperea se regăsesc în fruntea listei.

„În lunile iulie și august, parlamentarii AUR nu vor fi în vacanță. Vom ajunge în 2500 de localități din țară. Am intitulat programul „Vara Românilor”. Vom merge și în mediul rural. Luna aceasta noi încheiem un turneu prin țară în care prezentăm, în reședințele de județ, programul nostru de guvernare. Mergem și în micile orașe, mergem și în comune, mergem la sate, cu mai multe programe, prin care demnitarii AUR îi vor asculta pe români și vor veni în întâmpinarea problemelor cu care se confruntă.”, a mai spus George Simion.

Potrivit acestuia, AUR încheie sesiunea parlamentară cu 39 de proiecte legislative depuse. De asemenea, amintește că, în cadrul ședinței Camerei Deputaților de miercuri 28 iunie, a fost votat proiectul AUR pentru înființarea „Muzeului Golgota Bucovinei”.

„Avem peste 150 de proiecte legislative depuse până acum în această legislatură, iar în sesiunea actuală colegii mei senatori și deputați au răspuns la solicitările a zeci de mii de oameni și au adresat mii de întrebări și interpelări parlamentare pe care le puteți consulta pe site-ul www.partidulaur.ro. Stăm pe parcursul lunilor Iulie și August la dispoziția tuturor românilor în Programul „Vara Românilor” și îi așteptăm pe toți pe 22 iulie să îi cunoască pe candidații AUR la Parlamentul European. Noi îi prezentăm cu un an înainte, nu cum fac de obicei formațiunile politice cu o lună sau două înainte. Așteptăm societatea civilă, presa, toți oamenii interesați”, a completat deputatul.

Reamintim că alegerile europarlamentare vor avea loc pe 9 iunie 2024.

Related Articles

Back to top button