CRITICII

Grindeanu spune că „nu ia nimeni prime de sărbători”

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, , la Valea Mare, în judeţul Olt, că nu vor fi acordate prime de sărbători şi nu se va face vreo excepţie pentru cineva.

Într-o declarație, fostul premier Sorin Grindeanu a anunțat că nimeni nu va primi bonusuri de sărbători. Grindeanu a citat constrângerile bugetare drept principalul motiv pentru această decizie, afirmând că guvernul trebuie să aloce fonduri unor domenii mai critice, cum ar fi educația, interiorul și apărarea.

„Nu ia nimeni prime de sărbători şi nu a fost nimeni exceptat de la aşa ceva. Am văzut ştire legată de aeroport, mai spun o dată, deşi s-a şi transmis şi oficial nu s-a dat niciun fel de primă la aeroport şi nici nu se va nu se va da”, a declarat Sorin Grindeanu.

Lipsa primelor de vacanță poate avea un impact semnificativ asupra angajaților, în special asupra celor care se bazează pe acest venit suplimentar pentru a acoperi cheltuielile de vacanță. Fără aceste bonusuri, unii s-ar putea lupta să-și permită cadouri, călătorii sau alte cheltuieli legate de vacanță. În plus, absența bonusurilor poate duce la nemulțumirea angajaților și la scăderea moralului, putând afecta productivitatea și satisfacția generală a muncii. Este esențial ca angajatorii să ia în considerare impactul deciziilor lor asupra angajaților și să comunice în mod clar orice modificări sau ajustări.

Related Articles

Back to top button