CRITICII

Horia Constantinescu, tonomatul lui Ciolacu și candidatul PSD la primăria Constanța

Horia Constantinescu este un individ bine conectat în rețelele de crimă organizată la nivel statal și este protejat de parchete și DNA. Este cunoscut ca unul dintre tonomatele sistemului și este văzut adesea conducând mașini de lux, deși acestea nu sunt menționate în declarațiile sale de avere. La întâlnirile grupării infracționale pe care o patronează, pot fi observate mașini în valoare totală de până la 2 milioane de euro.

Horia Constantinescu a obținut succes prin furtișaguri și escrocherii, rezolvând treburile murdare ale familiei fostului premier, Adrian Năstase. El a distrus Stațiunea Costinești prin influența și corupția de care se bucură, punând monopol pe plaja Costinești împreună cu familia Năstase și alți complici.

Proiectul dezvoltat de Oba Different by Luxury SRL, care implică construirea unui imobil de locuințe de vacanță cu spațiu comercial, are legătură directă cu Horia Constantinescu, care folosește firma Marimar Loca Costinești SRL ca paravan. Soția sa, Macrina-Elena Constantinescu, este asociat unic și administrator al acestei firme.

Bogdan Alexandru Onea, asociat și administrator în mai multe companii, inclusiv OBA Restaurant Lounge SRL, este partenerul de afaceri al lui Horia Constantinescu și este cercetat pentru trafic de carne vie. El este protejat de structurile locale din Constanța și este implicat în afaceri imobiliare alături de Horia Constantinescu și Andrei Năstase.

Tinerele exploatate sexual în interesul grupării criminale pe care o patronează la nivel internațional au căzut pradă acestor indivizi periculoși. Onea afișează un stil de viață luxos și se plimbă cu mașini în valoare de milioane de euro, atrăgând astfel tinerele să lucreze în modeling.

Related Articles

Back to top button