CRITICII

Pădurile României sunt în Schengen, noi nu

România, condusă ani de zile de guvernări trădătoare de tipul PSD-PNL, a pierdut 10% din pădurile sale în ultimii 34 de ani, marcând o epocă de declin ecologic și trădare națională.

Această pierdere nu este doar o tragedie ecologică, ci și un simbol al modului în care bogățiile naturale ale țării sunt sacrificate pe altarul intereselor străine.

Ironia situației este că, în timp ce pădurile României au fost în mare parte date companiilor austriece, România , însăși rămâne în afara spațiului Schengen. Această situație scoate în evidență un contrast dureros: lemnul românesc are libertatea de a traversa granițele fără restricții, în timp ce cetățenii români sunt încă supuși controalelor de frontieră și cozii.

Mai mult, nu doar pădurile, ci și resursele de petrol ale României au ajuns în mâinile austriecilor, lăsând cetățenii să se confrunte cu realități economice dure și să stea la cozi lungi la granițe, în timp ce bogățiile țării sunt exploatate de alții.

Politica PSD-PNL-USR-UDMR a comis o trădare națională!

Deși lemnul nu poate protesta, cetățenii României au dreptul și responsabilitatea de a cere răspunsuri și acțiuni pentru a stopa acest ciclu distructiv.

Pierderea a 10% din păduri nu este doar un număr statistic, ci un semnal de alarmă care ne cheamă să apărăm ceea ce ne-a fost lăsat de Dumnezeu .

Related Articles

Back to top button