CRITICII

Hoțul aplaudă hoțul: Ciolacu îi mulțumește lui Budăi pentru că-și dă demisia „e un gest de onoare!”

Demisia lui Budăi vine în urma scandalului Căminelor Groazei, fiind prima demisie la un nivel atât de înalt în acest caz. Reacția premierului Marcel Ciolacu nu a întârziat să apară, acesta jucând încă o dată uimirea, de parcă nu ar fi știut ce se petrece în țara noastră. Mai mult, acesta a declarat că ”Este un gest de onoare pentru care îi mulțumesc”. Culmea, numai onoare nu este, întrucât nu exista altă variantă.

Premierul Marcel Ciolacu a exprimat în cadrul ședinței de Guvern de joi dezamăgirea față de situațiile care demonstrează că îngrijirea vârstnicilor a devenit o afacere în care profitul primează în detrimentul suferințelor acestora. El a subliniat necesitatea unei schimbări radicale în acest domeniu și a menționat că a avut o discuție cu ministrul Muncii, Marius Budăi, care i-a comunicat decizia de a-și prezenta demisia la finalul ședinței de guvern. Premierul a apreciat acest gest de onoare și a afirmat că este o reacție firească a unui decident politic.

Surse oficiale indică faptul că Marius Budăi pregătise demisia încă de câteva zile, de la declanșarea scandalului căminelor groazei. Ministrul Muncii ar fi avut mai multe discuții în acest sens cu premierul, iar decizia finală a fost luată în această dimineață.

Anunțul oficial privind demisia va fi făcut în cadrul ședinței de guvern care s-a desfășurat joi de la ora 11:00.

Related Articles

Back to top button