OPINII

Iohannis s-a pus într-o situație penibilă – După ce și-a clădit o imagine anti-PSD, Iohannis îl va desemna premier pe Ciolacu

În urmă cu doi ani, înaintea turului doi al alegerilor prezidențiale, președintele Klaus Iohannis posta pe Facebook un mesaj în care le transmitea românilor că nu va dialoga niciodată cu un reprezentant al PSD.

Acum, la doi ani de la această postare, mesajul începe să se rostogolească din nou în mediile de socializare, însă susținătorii de atunci ai președintelui au devenit criticii acestuia, în contextul negocierilor PNL-PSD pentru funcția de premier.

La rotativa din luna mai, Klaus Iohannis va fi pus într-o situație penibilă. Președintele României îl va nominaliza pe Marcel Ciolacu în funcția de premier, conform protocolului semnat în coaliție. După ce a câștigat alegeri și cu o imagine clădită anti-PSD, Klaus Iohannis este gata să renunțe la încrederea pe care românii i-au încredințat-o.

Din dușman declarat, PSD a devenit salvatorul democrației, conform declarațiilor președintelui Iohannis din ultima perioadă.

Românii vor taxa, cel mai probabil, această alianță neobișnuită în anul electoral 2024. Conform ultimelor sondaje, PSD și PNL s-au prăbușit, iar încrederea poporului în aceste partide a ajuns la cel mai scăzut nivel.

Related Articles

Back to top button