Jefuirea companiilor de STAT de către STAT și abandonarea românilor! Tentative de asasinat la adresa celor care dezvăluie corupția endemică

În ultimele două luni de activitate jurnalistică am investigat diferite subiecte de interse național și nu numai. Am început cu un caz mărunt despre un pretins investitor spaniol în fotbalul românesc, Pablo Cortacero, care s-a dovedit a fi un escroc, conform documentelor și informațiilor prezentate.

Investigația a fost preluată de toată presa sportivă din România și internațională(EUROsport). Individul Cortacero și-a luat tălpășița și nu a mai aterizat în România. Cam așa arată investitorii din România în general. Depinde cât de bine sunt ancorați în combinații cu statul paralel mafiot. Dragnea avea dreptate cu statul paralel, el fiind membru de vază în acel stat paralel mafiot.

Împreună cu colegii mei am investigat mafia din energie, în urma liberalizării pieței energetice și al plângerilor primite de la români, din cauza facturilor mari. Consum estimat și regularizarea sunt două escrocherii ținute sub preș de ANRE, prin care cetățeanul este spoliat de bruma de bani pe care o are. Românii trăiesc cu spaima facturilor!!!

Comisia Europeană a cerut, vineri, printr-o scrisoare deschisă Guvernului de la București să vină cu explicații despre facturile mari la energie. Prețul energiei a crescut cu 18% in luna ianuarie.

Această investigație despre afacerile politicienilor români cu oligarhii controlați de Vladimir Putin a avut un impact major și a ajuns până la urechile miliardarilor în cauză, care au angajat o firmă de avocați să ne tragă la răspundere pentru dezvăluirile făcute. Nu ne temem de acești infractori pentru că cetățenii României sunt alături de noi. Organizăm revoluția oamenilor cinstiți împotriva mafiei transpartinice.

Un prieten, cercetător Prof. Dr. la un institut cunoscut din România, mi-a atras atenția, astăzi, că el a avut nevoie de protecție și pază pe o perioadă de 4 luni din cauza unei tentative de asasinat la adresa sa.  

„O sursă foarte credibilă ne-a atenționat că în anumite zone de structuri de criminalitate organizată cunoscută s-a vehiculat contractarea unui asasin plătit pentru lichidarea mea.”, a relatat presa despre cazul său.

Mafia din România începe să se simtă amenințată de tânăra generație care nu mai acceptă combinațiile și securiștii, de aceea a început să intimideze jurnaliștii și oamenii care fac dezvăluiri despre faptele de corupție. Avem o justiție impotentă, iar infractorii condamnați huzuresc din banii furați prin țările calde.

Românii abandonați de stat apelează la echipa noastră de jurnaliști pentru a li se face dreptate sau măcar mesajul să ajungă la nivel central. Presa aservită statului nu mai transmite ce se întâmplă în țară. Am obervat o similititudine între cazurile de la combinatul Turnu Măgurele și al minerilor din Valea Jiului.

Românii din aceste zone sărace nu înțeleg de ce televiziunile, vin, filmează la fața locului, dar nu transmit nimic pe post. Când presa este aservită sistemului mafiot transpartinic ce conduce România informația nu mai ajunge la cetățean. Mă uit la agențiile de presă naționale care au devenit obediente și total controlate de PSD, PNL&USR mai nou.

Jurnaliștii independenți, ăia puțini care mai sunt, încearcă să acopere acest vid lăsat gol de mafia ce controlează media din România. În toate investigațiile echipei noastre am observat un patern: politicieni, servicii, justiție și săgeți…

Companiile de stat sunt trase pe linie moartă de clasa politică mafiotă care le jefuiște anual prin contracte atribuite firmelor de partid sau oligarhilor apropiați serviciilor secrete, alea în rezervă sau acoperite în cele mai multe cazuri. Traficul de influență și combinațiile îi unesc pe politicieni, băieții deștepți și executanții din Justiție care le spală dosarele de 30 de ani încoace. Justiția ori se schimbă din temelii și trece la treabă ori românii se vor ridica ca la 89′. Mămăliga stă să explodeze în diferite regiuni ale țării și când se vor ridica românii va fi vai și amar…

Directorul Complexului Energetic Hunedoara a fost fugărit ieri în mină și abia a scăpat din mâinile ortacilor. Răbdarea oamenilor s-a terminat și se ajunge la disperare. Clasa politică mafiotă de la București, aflată la guvernare cu PSD în anticameră, ne aburește zilnic la televizor cu tot felul de minciuni. A expirat rahatul de propagandă cu Covid 19 și nu știu ce să mai inventeze.

A zburat și mahalagioaica Șoșoacă și nu știu cum să mai facă rating pentru a ne ține în adormire. Nu am scris niciodată despre Diana Șoșoacă, dar acțiunile ei îmi confirmă bănuielile pe zi ce trece. Această pesedistă, fostă consilieră a lui Adrian Năstase, liber schimbătoare și manipulatoare a națiunii duce în derizoriu activitatea oamenilor cinstiți pentru propria agendă.

Doamna Șoșoacă este șarpele crescut la sânul națiunii române!

Prima dată am auzit live-urile sale pe Facebook la sfârștit de noiembrie. Am ascultat-o pentru ai înțelege mesajul. Pe lângă injuriile la adresa lui Arafat și Iohannis, doamna repeta un mesaj în fundal Neamul Românesc, Neamul Românesc(securiștii patrioți). Deși candida pentru AUR ea atrăgea atenția asupra partidului de unde provine.

Șoșoacă și-a făcut campanie pe spatele copiilor din jurul lui George Simion și a miilor de voluntari din toată țara care au luptat pentru AUR. Imediat după alegeri am înțeles că ea vrea să dezbine și să cucerească. Faza cu cuceritul nu prea le-a ieșit securiștilor din spatele ei care o mână în această luptă. Acum le-a rămas doar ideea de a învrăjbi românii unii împotriva altora. Ea nu muncește pentru români, caută doar capital de imagine. La comisia de abuzuri a lăsat 500 de dosare. Doamna Rodica Boancă care a preluat comisia de abuzuri de la Senat a terminat 100 de dosare într-o săptămână. Vrăjeala pesedistă pute de la o poștă în jurul doamnei Șoșoacă.

Am spus aceste lucruri despre cazul Șoșoacă deoarece este o operațiune securistică de manipulare în desfășurare care duce în derizoriu activitatea oamenilor onești și bine intenționați din această țară.

Companiile de STAT sunt devalizate de către STAT

Companiile românești, astea care au mai rămas, sunt jefuite an de an de cei care ar trebui să le protejeze, iar oamenii își pierd locurile de muncă și i-au calea pribegiei prin țări străine, cum a fost și cazul meu. Dacă nu avem unde să muncim, fugim disperați ca oile care încotr-o.

Clasa politică mafiotă face acest lucru pentru a ne ține pe noi în adormire și ei astfel se mențin la putere. Ei controlează media și televiziunile, ei controlează companiile de stat, ei controlează firmele private din județele sărace, ei controlează Justiția, ei își dau salarii peste salarii, în timp ce noi românii am ajuns să murim de foame în propria țară.

Acesta este adevărul și trebuie să ieșim la luptă împotriva mafiei endemice ce a pus stăpânire pe țară. Nu vă mai lăsați manipulați și învrăjbiți de clasa politică mafiotă, românii au nevoie de unitate mai mult ca oricând. Dacă noi suntem uniți, ei nu ne mai pot controla și jefui țara.

Confiscarea averilor ilicite, o necesitate urgentă

Prin transpunerea integrală a directivei europene privitoare la confiscarea extinsă a averilor, România a evitat condamnarea, inclusiv pecuniară, la Curtea de Justiție a Uniunii Europene.

Legea a intrat în vigoare, mai trebuie și aplicată, pentru că până acum nu avem nici un rezultat. ANAF-ul mi-a trimis o scrisoare să îi plătesc 500 de lei pentru că nu am purtat botnița lui Arafat.

Averile infractorilor când le confiscați domnilor?

Prin noua lege s-a extins practic posibilitatea de a dispune confiscarea extinsă la ORICE infracțiune pentru care LEGEA prevede pedeapsa de 4 ani sau mai mare, dacă fapta este susceptibilă să îi procure un folos material. Cât despre pedepsele prevăzute de lege mai mici de 4 ani, trebuie reliefat că se aplică confiscarea specială: Codul penal prevede faptul că sunt supuse confiscării speciale bunurile dobândite prin săvârșirea faptei prevăzute de legea penală, dacă nu sunt restituite persoanei vătămate și în măsura în care nu servesc la despăgubirea acesteia.

Suntem generația care poate face schimbarea pe care o așteptăm de 31 de ani!

Matei &company