CRITICII

Jurnalistul Cornel Nistorescu susține că Diana Șoșoacă este o diversiune a statului paralel

Scandalul iscat în Parlamentul României cu ocazia dezbaterii bugetului pe anul 2024 între Diana Șoșoacă și George Simion i-a atras atenția și jurnalistului Cornel Nistorescu.

Acesta este de părere ca acest scandal ne-a descalificat pe toți și a depășit toate precedentele, logica, bunul-simț și regulamentul de funcționare al Camerelor din Parlament. Mai mult, Nistorescu , susține că a participat la o tentativă de scandal a soțului Dianei Șoșoacă la adresa profesorului Andrei Marga , pusă la cale în timpul unei dezbateri la Miercurea Ciuc și că o suspectează pe Diana Șoșoacă și de această dată de circ pus la cale.

Mai mult , Cornel Nistorescu , susține că , citez : ,, În scenele din Parlament, s-a văzut de departe că ea a plusat cu orice preț pentru declanșarea unui scandal. L-a căutat cu lumânarea. Mult prea grotesc, mult peste măsură, mult prea provocator ca să i se fi năzărit din senin. Se purta ca o coană Miță care abia aștepta o îmbrânceală, o înjurătură sau să primească o palmă ca să anunțe „plângere și proces penal”.

Jurnalistul este de părere că statul paralel cu toți slujitorii lui trimiși pe scenă, cu toate instituțiile penetrate, se străduiesc să-l blocheze pe George Simion din ascensiunea sa electorală.

Related Articles

Back to top button