CRITICII

Legea Firea lasă statul să ia copiii din familiile sărace sau nevaccinate

Gabriela Firea a adus în parlamentul României o lege a protecției sociale extrem de controversată, o lege care deschide larg porțile abuzurilor comise de către stat și care ar pune familiile sărace în imposibilitatea de a mai putea crește copiii.

În Români săracii nu vor mai avea voie să crească copii, dar problema este că în România sărăcia este peste tot.

Mai pe scurt, dincolo de multe articole controversate, legea Firea mai prevede că: dacă nu ai suficienți bani atunci statul îți poate lua copilul, dacă nu ai suficient spațiu atunci tot statul îți poate lua copiii. Păi de ce nu construiește guvernul locuințe sociale pentru ca să nu mai fim în această situație. De ce nu asigură statul român condiții mai bune de trai dar oferă pensii speciale de miliarde de euro în fiecare an?

Însă în România unul din doi copii se află în această situație, unul din doi copii trăiesc într-o sărăcie lucie. Acești copii se trezesc în fiecare dimineață cu burta goală deoarece PSD și PNL timp de 33 de ani au sifonat avuția națională. Ei sunt de vină pentru că românii sunt săraci, dar pentru că sunt săraci acum doresc să îi îndepărteze de persoanele iubite.

Copiii au nevoie de iubire mai mult decât orice. Sigur că este nevoie de bunăstare dar atunci ar trebui partidele să fure mai puțin și să lase banii la popor. Când salariul minim este de aproape 2.000 de lei, cum ar putea românii trăi decât în sărăcie?

Sărăcia nu trebuie să fie un motiv pentru ca părinții să fie despărțiți de copii.

Astfel de legi există în țările nordice, acolo unde mai multe familii de români au rămas deja fără dreptul de a-și iubi copiii.

Tot această lege mai prevede că dacă nu ai schema completă de vaccinare făcută atunci statul îți poate lua copilul. Se știe că există numeroase vaccinuri ce aduc numeroase complicații, unele mortale. Sigur că multe vaccinuri fac mult bine, nu neagă nimeni acest lucru, dar nu poți obliga cetățenii să le facă.

România are nevoie de bunăstare, România nu are nevoie de dictatele de la PSD și PNL, nu are nevoie de aceste legi antinaționale parcă aduse în parlament cu dedicație.

Related Articles

Back to top button