CRITICII

Marcel Ciolacu aranjează dosare penale împotriva partidului AUR

În spațiul media au apărut mai multe trucaje video, cu tot felul de minciuni despre reprezentanții AUR, iar acum sistemul speriat de AUR a ales să treacă la următorul nivel: inventarea de dosare penale.

Nici nu a început bine anul că primul dosar penal pe numele liderului AUR, George Simion a și apărut. Dosarul prevede așa-zise fapte de „corupere a alegătorului”.

Nu cunoaștem conținutul plângerii, deci nu putem oferi detalii asupra unor lucruri pe care nu le știm. De-a lungul timpului au existat mai multe sesizări făcute de competitorii politici, toate fiind soldate cu neînceperea urmăririi penale.

Vedem că acesta este modul în care sistemul speră să câștige alegerile și în 2024, modul în care vor să oprească AUR.

George Simion a declarat în privința scandalului : ,, Nu ne vor intimida, ci, din contră, vom merge până la capăt. Dacă așa se gândesc ei că o să ne elimine, printr-o hârtie venită la ordinul domnului Ciolacu pentru „coruperea alegătorilor”, înseamnă că știu că vor pierde alegerile, sunt conștienți că românii s-au săturat de ei după 34 de ani de batjocură. 
Vom duce lupta până la capăt pentru a înfăptui dreptate pentru România, iar la final de 2024 noi o să fim învingătorii!”

Related Articles

Back to top button