CRITICII

Marcel Ciolacu atrage critici pentru ipocrizia sa în campania electorală, solicitând fonduri pentru un avion de evacuare din Gaza, apoi profitând de evenimentele tragice organizând ședințe foto cu cei salvați.

Evenimentele tragice din Gaza au fost încă un prilej de campanie electorală pentru cei de la conducere . Suferința românilor a fost expusă mediatic prin ședințe foto chiar de către statul român .

Marcel Ciolacu a ales să dea dovada de o ipocrizie amplă , acesta s-a fotografiat cu românii eliberați după o lună de conflict din Gaza , în loc să se asigure mai întâi că aceștia primesc toată îngrijirea și sprijinul necesar, exploatând astfel situația lor vulnerabilă.

Acest timp de comportament insensibil nu doar că subminează demnitatea celor implicați dar și transformă un act umanitar într-un instrument de campanie electorală.

Astfel, în ciuda eforturilor de a se prezenta ca un salvator al națiunii, Marcel Ciolacu reușește doar să ilustreze deficitul de empatie și de responsabilitate civică care există în conducerea actuală .

Related Articles

Back to top button