CRITICII

Marcel Ciolacu pierde PSD-ul! Clanul mafiot Stănescu-Firea-Pandele preia puterea

Marcel Ciolacu suferă cea mai mare avarie ca urmare a scandalului candidatului pentru Primăria Capitalei, iar clanul mafiot Stănescu-Firea-Pandele preia puterea în partid. Comasarea candidaților nu a fost dorită de PSD, ci impusă de Marcel Ciolacu pentru a salva partenerul de guvernare. Candidatul comun Cătălin Cîrstoiu îi este atribuit lui Marcel Ciolacu, iar prăbușirea soluției este pe decontul său.

Marcel Ciolacu a pierdut autoritatea și capitalul de încredere prin eșecurile sale și a luat decizii incorecte înainte de a ajunge la soluția corectă. Dacă vor rămâne cu candidați separați la Primăria Capitalei, soluția va fi dificil de implementat și va afecta alianța. Coaliția se pregătește să piardă la București cu doi candidați, ceea ce va fi un cadou pentru Nicușor Dan.

Va exista o bătălie între Marcel Ciolacu și Gabriela Firea pentru putere, iar Firea va face tot posibilul să câștige. Sebastian Burduja nu o încurcă foarte tare pe Firea, dar poate lua voturi de la Nicușor Dan. Există spațiu de manevră până la tipărirea buletinelor pentru București, iar retragerea lui Piedone ar schimba dinamica bătăliei. Opțiunile lui Marcel Ciolacu sunt limitate și va avea un rival de temut dacă Firea câștigă sau va fi învinuit pentru înfrângerea acesteia. Nicolae Ciucă nu are mult de pierdut, dar privește cum Remus Borza conduce PNL.

Related Articles

Back to top button