CRITICII

Marius Bostan, este implicat direct în jafurile din pandemie , a realizat contracte de 34,5 milioane de euro cu statul

Marius Bostan este implicat în diferite scheme ce țin de sfera ilegalității cu sprijinul acordat de prietenii săi politicieni și socialiști de la București și de peste ocean. Acesta a realizat câteva afaceri dubioase în perioada pandemiei .

Marius Bostan a deținut în perioada pandemiei o firmă de plasat teste COVID -19.

Firma lui Bostan, a vândut masiv teste covid către stat și particulari, teste care au fost obligatorii numai fiindcă așa le-a decretat Guvernul Orban

Prietenii din sănătate a lui Bostan s-au ocupat cu întreținerea panicii pandemici privind COVID -19 ca aceasta să fie la cote maxime , întreținerea panicii a servit la justificarea testării în masă, pe banii noștri , de către un guvern care îi includea pe fratele lui Bostan și pe diverși prieteni ai lui Bostan.

În plandemie, perioada guvernelor Orban-Câțu, afacerile lui Bostan au explodat la impresionanta cifră de circa 4,5 milioane de euro. Asta doar pentru o singură companie , acesta deținând 5.

Marius Raul Bostan, nu este doar un simplu afacerist , acesta s-a dezvoltat la umbra guvernelor CDR și Adrian Năstase. După ce, în anii 1994, a activat ca documentarist la Senatul României, între 1998 și 1999 a fost numit expert guvernamental în cadrul Consiliului pentru Reformă.

A ocupat funcții de membru în mai multe consilii de administrație ale unor companii de stat, dar și funcția de director al Direcției Generale de Management din cadrul Ministerului Finanțelor Publice.
În prezent el face afaceri cu statul român de milioane de euro.

Related Articles

Back to top button