CRITICII

Marius Lulea: E-TVA lovește în antreprenori, PNL a trădat mediul de afaceri

Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR a criticat vehement implementarea noii taxe E-TVA, caracterizând-o drept o „aberație fiscală” ce afectează negativ antreprenorii din țară.

Lulea a acuzat guvernul că a adoptat această măsură „pe repede înainte, fără consultarea specialiștilor”, subliniind impactul sever asupra comunității de afaceri.

“ E-TVA, o altă aberație fiscală realizată pe repede înainte, fără consultarea specialiștilor, este o lovitură dată antreprenorilor.”

Lulea a criticat dur PNL-ul, partidul aflat acum la guvernare, acuzându-l că a trădat mediul de afaceri în favoarea unei politici fiscale restrictive și birocratice: „Lăsați-vă de afaceri, angajați-vă toți la statul PSD-PNL, căci timp de muncă nu veți avea din cauza formularelor”, a adăugat el cu amărăciune.

Lulea a subliniat că această decizie arată clar că PNL nu mai reprezintă interesele antreprenorilor și că s-a transformat într-o „anexă a extremei stângi românești”, întrucât adoptă politici economice ce descurajează inițiativa privată și inovația.

Reacțiile din mediul de afaceri indică o creștere a nemulțumirilor față de noile reglementări fiscale, subliniind preocupările legate de impactul lor asupra competitivității și creșterii economice.

Marius Lulea a încheiat postarea dezamăgit de actualul statut al românilor: ,,Am ajuns iobagi în slujba unei oligarhii politice. Statul actual nu mai servește românii, îi domină, îi ține supuși”, declară Marius Lulea.

Related Articles

Back to top button