CRITICII

Diana Șoșoacă, un caz clinic în cinci pași

Vineri, 19 ianuarie
Diana Iovanovici-Șoșoacă:
„LUNI, 22 IANUARIE 2024, ORA 12:00, SESIUNE EXTRAORDINARA SENAT PT SOLICITĂRILE FERMIERILOR SI TRANSPORTATORILOR, ASTFEL CUM AM SOLICITAT! MITING APROBAT IN FATA PARLAMENTULUI EXACT IN TIMPUL SESIUNII! IEȘIȚI ÎN STRADĂ!”

Sâmbătă, 20 ianuarie
Diana Iovanovici-Șoșoacă:
„TRIMITETI URGENT NUMERELE DE ÎNMATRICULARE ALE TRACTOARELOR SI CAPETELOR TRACTOR, NUME, PRENUME, NR TELEFON AL SOFERILOR CARE VIN IN PIATA CONSTITUTIEI LA ADRESA DE MAIL [email protected] si zilele in care veniți 21, 22, 23 ianuarie 2024”

Sâmbătă, 21 ianuarie, mai pe seară, când nu se anunțase decât un tractor și vreo 5 persoane
Diana Iovanovici-Șoșoacă:
„EU NU SUNT ORGANIZATORUL, DAR VOCEA MEA CONTEAZĂ MITING FERMIERI ȘI TRANSPORTATORI PIAȚA CONSTITUȚIEI BUCUREȘTI 21, 22, 23 IANUARIE 2024”

Duminică, 21 ianuarie, pe seară, când la miting se prezentaseră 5 persoane și un tractor
Diana Iovanovici-Șoșoacă:
„MINCIUNILE SERVICIILOR! S.O.S. ROMÂNIA SI DIANA ȘOȘOACĂ NU AU NICIO LEGATURA CU MITINGUL SI NU SI-A SCOS MEMBRII IN STRADĂ! MINCIUNI MIZERABILE LA ADRESA DIANEI ȘOȘOACĂ SI S.O.S.ROMÂNIA DIN PARTEA TV ASERVITE GUVERNULUI! ASA ATI MANIPULAT SI IN PLANDEMIE! LA PUȘCĂRIE CU VOI!”

Duminică, 21 ianuarie, și mai pe seară, către avocatul Bogdan Petre, cel care a obținut autorizația pentru Mitingul SOS-Șoșoacă-Fermieri-Transportatori
Diana Iovanovici-Șoșoacă:
„Mi-ai cauzat un prejudiciu incomensurabil de imagine. Nu-ți aprob cererea de adeziune la SOS.”

Related Articles

Back to top button