CRITICII

Mircia Bulău: O povară mai greu de suportat decât prețurile la căldură

Orașul Râmnicu Vâlcea se confruntă cu o criză fără precedent: locuitorii plătesc acum cea mai scumpă gigacalorie din întreaga Românie. În centrul acestei situații alarmante se află Primarul Mircia „Bulău”, un corupt care nu face nimic pentru locuitorii din oraș.

Primăria condusă de Bulău este complet deconectată de realitățile și dificultățile cetățenilor. În loc să ofere soluții concrete sau să demostreze o înțelegere aprofundată a problemei, Primarul pare să plutească într-o bulă de indiferență și ineficiență administrativă. În aceste condiții, locuitorii Râmnicului sunt lăsați să se descurce singuri, plătind cea mai scumpă gigacalorie din România.

„Este inadmisibil cum un primar penal precum Mircia Gutău să fie lăsat să conducă orașul pentru încă un mandat”, a spus un locuitor indignat pe pagina de facebook a primăriei.

Sub conducerea lui Mircia Bulău, orașul se zbate într-o spirală descendentă de neputință și neglijență. Este timpul ca acest ciclu să se sfârșească și pentru ca locuitorii Râmnicului să primească conducerea și soluțiile pe care le merită.

Related Articles

Back to top button