CRITICII

Simți și auzi cum statul român se prăbușește

Românii nu mai au încredere în nimic.

În ultimii 32 de ani guvernele PNL și PSD nu au reușit să construiască nici un singur spital nou. Românilor le este frică să meargă la medici deoarece se duc vii și nu se mai întorc pe picioarele lor.

PNL și PSD au marea performanță de a nu fi construit nici o autostradă cap-coadă. România este astăzi mai dezbinată ca oricând iar Clujul este mai legat de Budapesta decât de Iași sau București.

Portul Constanța trebuia să fie poarta de intrare în Europa dinspre China. La Constanța doar mafia politică poate avea controlul.

Românii nu au bani pentru energia electrică și pentru gazul metan. Deși resursele sunt ale poporului și am muncit din greu pentru ele se vând către străini ieftin și luăm de la ei produse scumpe. Românii stau astăzi în întuneric și fără căldură deoarece nu își permit acest lux.

Industria românească a fost închisă, nu mai producem nimic. Fabricile au fost falimentate, închise, vândute și dezmembrate. Unii au făcut zeci de miliarde de euro din vânzarea de fier vechi.

Avem petrol, avem gaze, dar ele sunt exploatate de străini. Avem păduri bogate dar ele sunt exploatate de străini. Astăzi România este tratată precum o colonie.

Peste o treime din români trăiesc cu salariul minim de aproape 1.600 de lei. O treime din copiii țării trăiesc în sărăcie, peste 200.000 de bătrăni au pensii mai mici de 600 de lei.

Avem peste 6 milioane de români care au fugit de sărăcie și care nu se vor mai întoarce niciodată. PSD și PNL i-au alungat, două partide nocive ce seamănă cu un grul infracțional organizat.

Răul absolut a pus stăpânire pe România și șandramaua se prăbușește.

Related Articles

Back to top button