CRITICII

Nicușor Dan o scaldă în cazul Palatului Împăratului din Aviatorilor 86

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a explicat că fostul sediu al PNL și ALDE de pe Bulevardul Aviatorilor, care urmează să fie transformat într-o locuință individuală pentru președintele Klaus Iohannis, face parte dintr-o zonă protejată.

Autorizațiile de construire pentru zonele protejate sunt emise de primarul municipiului, iar el a verificat dacă lucrările sunt exclusiv interioare, cu excepția unei scări exterioare.

Administrația Prezidențială a precizat că nu există solicitare din partea președintelui sau a Administrației Prezidențiale pentru o locuință de protocol sau un spațiu de lucru după încheierea mandatului.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va solicita informații privind investiția în vila de protocol din Aviatorilor, menționând că nu poate confirma dacă este pregătită pentru actualul președinte al României.

Recorder a prezentat o investigație despre investiția de peste 7 milioane de euro în renovarea vilei de pe Bulevardul Aviatorilor, care ar urma să devină reședința unei singure familii, majoritatea indiciilor ducând către președintele Klaus Iohannis și soția sa .

Related Articles

Back to top button