CRITICII

Primăria Filiași, grup infracțional organizat de tip familial

Orașul Filiași din județul Dolj este controlat de familia tovarășului Gheorghe Ilie Costeluș, fiind considerată patria mafiei PSD. Această familie, care deține orașul, obligă toți angajații, de la femeia de serviciu până la medici, să ofere șpagă pentru a putea lucra în acest oraș. Costeluș a fost implicat în trucarea unui concurs de angajare pentru asistenți medicali în spital, având sprijin din partea clanului mafiot Manda/Olguța, a avocatei mafiei Laura Vicol și a premierului Marcel Ciolacu.

În campania electorală din 2021, familia lui Costeluș a fost susținută și de Diana Șoșoacă. Costeluș a organizat o licitație pentru concesionarea unor terenuri din domeniul public al orașului și a beneficiat de dividente din firma XSOLUTIONS SRL. Situația este complicată, cu mama sa prestand servicii medicale fără un contract clar.

Această familie a achiziționat mașini de lux, case și terenuri din salariile de bugetari, având o rețetă clară de acaparare a orașului. Grupul infracțional organizat din Filiași este format din mai multe persoane, inclusiv secretarul general Oglice Ion, juristul Adrian, doamna Mitroi de la resurse și Spînu Florea. Aceștia sunt implicați în diverse ilegalități și acțiuni dubioase în cadrul primăriei. Este o situație gravă care necesită atenție și acțiune imediată pentru a stopa abuzurile și corupția din orașul Filiași.

Related Articles

Back to top button