CRITICII

PSD a descoperit tehnologia: Ședința Consiliului Național va avea loc online. Pe cine mai aduce Ciolacu în Minister?

Marcel Ciolacu, liderul Partidului Social Democrat, cel care în ultima perioadă ne-a amenințat că va trece de la fapte la vorbe, a convocat o ședință importantă a Consiliului Național al PSD, care va fi organizată în format online, iar liderii partidului vor participa prin intermediul videoconferinței. Această schimbare reprezintă o departare de practica tradițională tensionată de desfășurare a ședințelor în sediul partidului de pe Kiseleff, unde se desfășurau negocieri intense. Sunteți curioși să aflați pe cine a găsit premierul pentru locurile libere în Minister?

Gabriela Firea și Marius Budăi, doi membri importanți ai PSD, au demisionat săptămâna trecută în contextul unui scandal legat de tratamentul inuman la care erau supuși vârstnicii în anumite aziluri. Aceste demisii reprezintă o reacție puternică la problemele semnalate și indică necesitatea unor măsuri urgente pentru a îmbunătăți situația.

Natalia Intotero, președinta Comisiei de Învățământ din Camera Deputaților, este favorita pentru a prelua Ministerul Familiei, portofoliul rămas vacant după demisia Gabrielei Firea, conform surselor politice. Intotero are experiență anterioară ca ministru pentru Românii de Pretutindeni și secretar de stat în Ministerul de Externe. În același timp, deputata Simona Bucura-Oprescu este considerată principalul candidat pentru a-l înlocui pe Marius Budăi la Ministerul Muncii. Sursele politice afirmă că ambele personalități sunt puternice candidaturi pentru funcțiile respective.

Related Articles

Back to top button